Ons assortiment

 3 in 1 dagelijkse neusverzorging: 

1.REINIGT 2.HYDRATEERT 3.VERZACHT 

100% NATUURLIJK

Otrivin Natural Aloe Vera

Neusspray


Spoelt allergenen en onzuiverheden weg.

Lees meer

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Otrivin Baby Aspirator Neusjesreiniger
Otrivin Baby Wegwerpdopjes

BABY MONODOSE

Stap 1 van de 2-stappen Otrivin Baby methode. Otrivin Baby Monodose bevat een aangepaste zoutoplossing om het neusje van de baby zachtjes te reinigen. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Kom meer te weten

VERLICHTING VOOR UW BABY

Otrivin Baby Aspirator


Eenvoudige, hygiënische neusjesreiniger ontworpen om in de neus van een baby te passen. Reinigt de neusholten voor betere ademhaling. Stap 2 van de 2-stappen Otrivin Baby methode.

Kom meer te weten

Otrivin Baby Aspirator Neusjesreiniger
Otrivin Baby Wegwerpdopjes

WEGWERPDOPJES VOOR ASPIRATOR

Eenvoudige hygiënische wegwerpdopjes voor de neusjesreiniger ontworpen om in de neus van een baby te passen. Bevat 10 wegwerpdopjes die gebruikt moeten worden met Otrivin Baby Aspirator Neusjesreiniger.

Kom meer te weten

NATUURLIJKE NEUSSPRAY BIJ VERSTOPTE NEUS

Otrivin Plus Eucalyptus

Neusspray

Zwelling verminderende werking: Geoptimaliseerde zoutconcentratie dat de zwelling vermindert door een drukverschil tussen de oplossing en het slijmvlies te creeeren. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Kom meer te weten

Otrivin Zoutoplossing
Plus Eucalyptus
Otrivin Zoutoplossing Neusspray

REINIGT ZACHTJES EN BEVOCHTIGT DE NEUSHOLTES

Otrivin Zoutoplossing

Otrivin zoutoplossing Neusspray reinigt je neus zacht en vergemakkelijkt het schoonmaken. De neusspray bevat ook een ingrediënt met hydraterende eigenschappen, om je neusholten te bevochtingen wanneer deze droog zijn (bv. bij grote hoogte, of verwarmde ruimtes). Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Kom meer te weten

REINIGT BABY’S NEUSJE ZACHTJES
BEVOCHTIGT DE NEUSHOLTES

Otrivin Baby Zout

Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray is een isotone zoutoplossing, dit betekent dat de zoutconcentratie is aangepast om het neusje van je baby zachtjes te reinigen. De oplossing bevat ricinusolie, dit is bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray maakt overtollig slijm en korstjes zachter en dunner, waardoor deze makkelijk te verwijderen zijn (bv. met Otrivin Baby Aspirator Neusjesreiniger). Medisch hulpmiddel. Lees voor gebriuk de gebruiksaanwijzing.

Kom meer te weten

Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray

 VOOR SNELLE LANGDURIGE VERLICHTING BIJ NEUSVERSTOPPING

Otrivin Xylometazoline

Neusspray

Opent je verstopte neus snel en langdurig. De spray werkt binnen 2 minuten en houdt 12 uur aan. Lees voor gebruik de bijsluiter. Werkzame stof: xylometazoline.

Kom meer te weten

VOOR SNELLE EFFECTIEVE VERLICHTING BIJ NEUSVERSTOPPING

Otrivin Neusdruppels

Geeft de medicatie af om neusverstopping binnen 2 minuten te verlichten. Werkt tot 12 uur. Lees voor gebruik de bijlsuiter. Werkzame stof: xylometazoline.

Kom meer te weten

Otrivin Neusdruppels Met Verzachtend Effect
Otrivin Duo Neusspray fles

UNIEKE FORMULE VOOR VERSTOPTE EN LOOPNEUS

Otrivin Duo

Duo Xylometazoline HCI
Ipratropium Br 0,5/0,6 mg/ml

De eerste en enige neusspray voor een dubbele werking bij neusverkoudheid. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken onder 18 jaar.

Kom meer te weten

OPENT JE VERSTOPTE NEUS, WERKT VERFRISSEND

Otrivin Menthol

Otrivin Menthol Neusspray opent je verstopte neus snel en langdurig. Daarnaast heeft de neusspray een verfrissende werking en bevat hij vochtinbrengende stoffen om een droge en geïrriteerde neusholte tegen te gaan. De spray werkt al binnen twee minuten bij een verstopte neus en de werking houdt 12 uur aan. Lees voor gebruik de bijsluiter. Werkzame stof: xylometazoline.

Kom meer te weten

Otrivin Neusspray met Verzachtend Effect
Otrivin Neusspray Voor Kinderen Flesje

ADEM VRIJ

Otrivin voor Kinderen

0,5 mg/ml Neusspray

Geschikt voor kinderen om de verstopte neus binnen 2 minuten te openen en tot 12 uur lang open te houden. Lees voor gebruik de bijlsuiter. Werkzame stof: xylometazoline.

Kom meer te weten