ALL ABOUT FLUS

Kom Alles Te Weten Over De Griep


In het begin kan een griep op een verkoudheid lijken. Echter, de griep heeft slechts 3 hoofdvirussen die een veel ernstiger infectie veroorzaken. Griep symptomen verschijnen ook snel en zijn meestal na 2 tot 3 dagen op hun hoogtepunt; binnen 5 tot 8 dagen moet u zich eindelijk beter beginnen te voelen. Symptomen van de griep omvatten koorts, zere keel, hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, neusverstopping en hoesten.

Verlichting:

Dus hoe kunt u helpen de griep snel weg te laten gaan? Gewoonlijk hoeft u niet naar de dokter te gaan en eenvoudige huismiddeltjes, zoals voldoende rust krijgen, warm houden en veel water drinken om gehydrateerd te blijven zijn zeer nuttig. Honing en drankjes met citroen zijn een geweldige manier om een pijnlijke keel te verzachten.

Antibiotica zullen niet helpen tegen de griep omdat deze zijn ontworpen om bacteriën te behandelen, niet een virus. Het is het beste om antibiotica te bewaren voor wanneer u het nodig hebt, om resistentie te voorkomen.

Neusverstopping is een van de symptomen van de griep. Neusspoeling, stoombehandelingen en luchtbevochtigers zijn ideaal voor het verlichten van een verstopte neus. Als u onderweg snel verlichting wilt, dan kunnen geneesmiddelen, zoals Otrivin Neusspray, helpen om uw neus vrij te maken.

Bij verstopte neus bij griep raden we aan:

Otrivin 1 mg/ml Neusspray voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.

Voor griep raden we aan

VOOR SNELLE LANGDURIGE VERLICHTING BIJ NEUSVERSTOPPING

Kom meer te weten