Zieke kinderen? Hoe Otrivin Kan Helpen Bij verstopte neuzen Bij Baby's En Kinderen

 

Het komt veel vaker voor dat jonge kinderen verkouden worden omdat ze hun immuniteit voor de vele verschillende verkoudheidsvirussen nog niet opgebouwd hebben. Als uw kind ziek is, doet u er alles aan om het zich snel beter te laten voelen. Maar helaas is er geen behandeling en over het algemeen kunnen de behandelingen die helpen tegen uw verkoudheid, ook uw kind helpen.  

Veel rust, veel vloeistoffen en warme dranken zullen allemaal helpen om hun symptomen te verlichten en het herstel te versnellen. Om ze comfortabel te houden, moet hun kamer goed geventileerd zijn en op een neutrale temperatuur. Om oververhitting te voorkomen, overweeg om ze te laten slapen in een luier of hun ondergoed. Voor degenen die oud genoeg zijn voor kussens, kan het verhogen ervan of een opgevouwen handdoek onder het matrasje de ademhaling verlichten om uw kleintje een betere nachtrust te geven waardoor ze de rust krijgen die ze nodig hebben. Vloeibare paracetamol of vloeibare ibuprofen kan helpen om pijn, hoofdpijn en koorts te verlichten, maar het is belangrijk om de dosis en leeftijdseisen op de verpakking te controleren.

Otrivin heeft producten speciaal voor de verlichting van neusverstopping bij uw kind. Otrivin voor Kinderen met xylometazoline geeft kinderen verlichting bij neusverstopping, waardoor ze een snelle verlichting voelen. De formule bevat een concentratie van xylometazoline, aangepast voor kinderen.

Andere Otrivin producten die geschikt zijn voor kinderen zijn onder andere:
Otrivin Plus Eucalyptus medisch hulpmiddel (vanaf 6 jaar). Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Voor kinderen raden we aan:

Otrivin voor Kinderen neusspray (vanaf 2 jaar). Lees voor gebruik de bijsluiter.

Voor kinderen raden we aan: 

ADEM VRIJ

Kom meer te weten