149320835
149320835

HOE KUNT U DE SYMPTOMEN VAN Sinusitis BEhandelen


De vier paar sinussen die iedereen heeft, zijn normaal gesproken gevuld met lucht en zijn bekleed met slijmvliezen. Als we een verkoudheid ontwikkelen, raken deze ontstoken, wat ervoor zorgt dat de slijmvliezen gaan opzetten, wat de neus verstopt.

Maar hoe weet u of u sinusitis hebt?
U begint zich ongemakkelijk te voelen en voelt een pijnlijke druk in de oren en pijn en gevoeligheid op uw sinusgebied - op uw gezicht rond de jukbeenderen. Een hoge temperatuur leidt tot koorts en u merkt dat u vaker hoofdpijn heeft dan normaal. De neus kan ook verstopt raken of gaan lopen, wat wordt beschouwd als een vervelend symptoom van sinusitis.

Het duurt meestal 2 en een halve week om volledig te herstellen van sinusitis. Hoewel u dit thuis kunt verzorgen, is het het beste om uw huisarts te raadplegen als de symptomen langer aanhouden.

Verlichting
Bij verstopte neus door sinusitis raden wij u aan een neusspray te gebruiken. Hoewel Otrivin geen sinusitus kan genezen, kan het de druk op het gezicht verlichten door de neus te openen. Bepaalde zelfzorg geneesmiddelen staan er bekend omdat ze effectief zijn bij de verlichting van andere symptomen. Voor sinusitis kunnen pijnstillers die zonder recept verkrijgbaar zijn, zoals paracetamol en ibuprofen, worden gebruikt om hoofdpijn, hoge temperatuur en aangezichtspijn te verlichten. Sommigen vinden dat een hete doek op het sinusgebied verlichting biedt en door het drinken van veel water kan het slijm dunner worden, wat resulteert in een sneller herstel.